Olguţa Vasilescu, ironică după declaraţia lui Victor Ponta: E ca apa sfinţită, nu face nici bine, nici rău

| 22 feb, 17:03

Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat, miercuri, că declaraţia lui Victor Ponta, în care a comparat guvernul cu un avion condus de patru piloţi, este ca apa sfinţită: nu face nici rău, nici bine.

"Deciziile cele mai importantetotdeauna se iau în partid. Acest guvern este rezultatul unui vot adresat pentru două partide care sunt în Parlament şi formează o coaliţie şi, până la urmă este normal să avem suportul lor. Dacă nu avem suportul parlamentarilor, nu avem guvern", a declarat Vasilescu.

Întrebată de un jurnalist dacă ultima declaraţie a fostului premier Victor Ponta face rău partidului, ea a răspuns: "Depinde ce înţelegeţi face bine sau face rău. Eu cred că acea declaraţie a fost ca apa sfinţită, nu face nici rău, nici bine".

 

Fostul premier Victor Ponta a comparat, miercuri, Guvernul Grindeanu cu un avion condus de 4 piloţi, care se îmbrâncesc şi ţipă unul la altul, el menţionând că „piloţii” care trag de manşa Executivului sunt, pe lângă premier, şi preşedintele Iohannis, liderul PSD Liviu Dragnea şi "sistemul".

"Acum văd Guvernul "Grindeanu" (pe care l-am votat şi al cărui succes m-ar face foarte fericit şi liniştit) cum are deja 4 piloţi ! Lângă Premier trage de manşă cu toată puterea şi preşedintele Iohannis (instalarea cu forţă în capul mesei de la Palatul Victoria sau somaţiile legate de buget sunt elemente evidente) / trage vizibil şi Preşedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunţat la început membrii Cabinetului dar îi şi coordonează direct şi prezintă public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasă pentru bieţii miniştri) / există din ce în ce mai vizibil şi public şi a patra "mâna" pe manşă - cea a Sistemului care transmite prin vocea Procurorului General sau al Procurorului Şef DNA ce ordonanţe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie Ministru sau Secretar de Stat - ba chiar şi câte salarii se pot mari din ipoteticele şi fantezistele ", a scris Ponta pe contul său de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ