Olguţa Vasilescu, la Curtea de Apel: Denunțătorul s-a transformat în hărțuitor, dar mie nu mi-e frică de nimic

| 16 aug, 09:31

 

Lia Olguţa Vasilescu a ajuns la Curtea de Apel București, acolo unde magistrații decid dacă va fi judecată sau nu în libertate. DNA cere din nou magistraților să o plaseze sub control judiciar, după ce, în urmă cu o săptămână, Tribunalul Bucureşti a respins cererea făcută de procurori în acest sens.

 

 

”Nu am motiv să mă tem pentru că eu cred că o să câștigăm. Cert e că denunțătorul s-a transformat în hărțuitor, că scrie tot felul de prostii și de mizerii despre mine.

Chiar voi cere o expertiză psihiatrică. Eu nu mă simt amenințată pentru că nu mi-e frică de nimic”, a declarat primarul Craiovei, la venirea la Curtea de Apel.
Lia Olguța Vasilescu a fost trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită, spălare de bani și folosirea influenței pentru obținerea de foloase necuvenite. Procurorii susțin că aceasta a încercat să ia legătura cu martorii și să-l discrediteze pe martorul denunțător. Ei vor acum plasarea ei sub control judiciar pentru a nu mai putea face aceste lucruri.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ