Omar Hayssam a încercat de două ori să vină în România, în perioada când se afla în Siria

| 02 aug, 2013

Un avocat desemnat din oficiu să îl apere pe Omar Hayssam a declarat vineri că acesta a avut două tentative de a se întoarce în România, în perioada când se afla în Siria.

Omar Hayssam a fost adus vineri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că a fost pus sub acuzare într-un nou dosar pentru infracţiuni economice, respectiv spălare de bani şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, potrivit Agerpres.

Atât la intrare, cât şi la ieşire, Omar Hayssam nu a dat declaraţii presei.

În schimb, avocatul desemnat din oficiu să îl reprezinte a spus că discuţiile sirianului cu procurorii au avut un caracter general, iar Hayssam a mărturisit că a avut două tentative de a reveni în România, în perioada când se afla în Siria.

Omar Hayssam le-ar mai fi spus procurorilor că doreşte să fie apărat de un avocat angajat de el şi urmează să se prezinte din nou la DIICOT pe data de 20 august.

Tot vineri, Hayssam a fost adus şi la Tribunalul Bucureşti, instanţă care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui şi al fratelui său, Mohamad Omar, într-un dosar în care aceştia sunt judecaţi alături de alte trei persoane pentru delapidare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ