Omar Hayssam reacţionează din închisoare la aducerea în ţară a lui Mohammad Munaf

| 28 aug, 17:21

Omar Hayssam, creierul acţiunii de răpire a jurnaliştilor români în Irak, în 2oo5, a reacţionat pe pagina de Facebook pe care o administrează echipa sa de apărare la anunţul aducerii în ţară a lui Mohammad Munaf, condamnat şi el în acelaşi dosar.

Omar Hayssam arată în mesaj că are încredere în instituţiile statului şi că, deşi se află în aceeaşi situaţie cu Munaf, acesta trebuia adus în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

"Munaf a ajuns în țară! În sfărşit. Mi-e greu să mă bucur cu toată inima, e vorba de un cunoscut al meu, un apropiat adus să ispăşeasca nevinovat o sentința nedreaptă… Mi-e greu sa nu mă bucur, văzănd că momentul adevărului se apropie inevitabil, iar adevărul îmi este fara îndoială favorabil.

Văd că multă lume se bucură iar în ceea ce îi priveşte pe unii mă întreb dacă bucuria lor e sinceră sau lucidă…

Salut acțiunea autorităților române! Eficiența dovedită a aparatului de Stat, este benefică pentru reputația patriei mele şi, mesajul clar că nimeni nu se poate sustrage justiției şi rigorilor legii nu poate fi interpretat decât cu solidaritate şi măndrie națională. Vorbesc în cunoştința de cauză şi, deşi sunt într-o poziție ironică rostind acestea, nu există nici un dram de sarcasm sau nesinceritate în cele afirmate.

Cum nimic nu este întămplător în această lume iar dreptatea şi adevărul sfărşesc întotdeauna prin a se afirma răspicat, am un sentiment de bine. Speranța mi-e mai vie, detenția mai usoară. Cred ca voi fi liber, la fel şi Mohammed Munaf. Faptul ca este închis este trist dar necesar pentru a-i schimba statutul de fugar, urmărit de eterna suspiciune a vinovăției şi de anatema terorismului. Ca să cureți o rană trebuie să o deschizi. Dar durerea e prețul necesar vindecării.

Echipa de apărare"

Citeşte şi: Mohammad Munaf a fost adus în ţară. Cum arată după 10 ani irakianul implicat în răpirea jurnaliştilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 aug, 18:16
codrea
munca la domiciliu
MUNCA LA DOMICILIU . Cautam operatori calculator pentru a lucra pe internet . Castig lunar,sigur si decent . Cerinte: cunostinte minime de operare pe calculator, conectare la internet, seriozitate si perseverenta in munca. Pentru detalii transmiteti “info”la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ