CORNELIU VADIM TUDOR îl pune la zid pe TRAIAN BĂSESCU: "A omorât oameni, i-a determinat să se sinucidă"

| 28 aug, 15:32

Corneliu Vadim Tudor este autorul plangerii impotriva fostului peresedinte Traian Basescu pe care il acuza de implicare in cazul rapirii jurnalistilor in Irak. Pentru acest lucru Basescu il ameninta ca il va da in judecata pentru denunt calomnios.

Vadim sustine ca nu se lasa intimidat de aceste amenintari:

"N-am zis numai eu treaba asta, n-am zis numai eu de bani, n-am zis numai eu ca el era profesorul la care se referea Omar Haysam. Se uita ca un zbanghiu la cei care il acuza. Cu mine i s-a infundat de data asta.

Astept sa fiu si eu chemat (n.r. in instanta, in procesul lui Traian Basescu), sa mi se dea voie sa citez martori. O sa vina si Ovidiu Ohanesian", a declarat Vadim.

El a subliniat ca nu isi va retrage niciodata plangerea impotriva lui Traian Basescu pe care il acuza de fapte foarte grave.

"Basescu a nenorocit Romania, a dat-o inapoi cu 50 de ani, a furat, a mintit, a omorat oameni, i-a determinat sa se sinucida", a mai spus Vadim.

Citeste si: Traian Băsescu dă în judecată un politician

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 aug, 18:19
codrea
munca la domiciliu
MUNCA LA DOMICILIU . Cautam operatori calculator pentru a lucra pe internet . Castig lunar,sigur si decent . Cerinte: cunostinte minime de operare pe calculator, conectare la internet, seriozitate si perseverenta in munca. Pentru detalii transmiteti “info”la adresa de email:
[email protected]
28 aug, 17:13
APOCALIPSA
BRAVO VADIME
baga-l pe KRIMINALUL BASEKU LA PUSCARIE! ACOLO TREBUIE SA STEA PTR RESTUL VIETII; sincer intr-o tara normal asta ar trebui aruncat direct in celula fara vreo judecata la cate porcarii a facut. Si numai ptr faptul ca prin actiunile lui a adus atitia oameni la disperare, I-a fortat pe atatia sa plece sa-si distruga familiile si au fost mii de sinucideri din cauza lui( intre care o mare parte copii, adolescenti sau tineri in floarea varstei, este un motiv ca acest impostor criminal sa ajunga la puscarie

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ