Cutremurător! Ce a fost postat pe contul de Facebook al lui Vadim Tudor

| 14 sep, 23:03

O fotografie în care apar Corneliu Vadim Tudor și părinții săi a fost publicată pe contul de Facebook al fondatorului Partidului România Mare (PRM), decedat luni seară în urma unui infarct.

"Acum, Corneliu Vadim Tudor se va reîntâlni cu iubiții lui părinți", este mesajul postat de apropiații săi alături de o fotografie alb/negru.

Anterior, pe aceeași pagină de Facebook, a fost redistribuit un "poem inedit", publicat cu câteva zile în urmă, intitulat "Ultima cafea". Prima strofă este: "Hai, Moarte, să bem o cafea/ Ți-o fac cu caimac, aromată/ Mai leapădă-ți coasa cea grea/ Și mantia asta ciudată".

Citeşte şi:  CORNELIU VADIM TUDOR a murit


Conform informațiilor de pe pagina de socializare, poemul ar fi fost scris în noaptea de 6 spre 7 septembrie.

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a decedat luni seară în urma unui infarct. Avea 65 de ani.

Fostul senator Marius Marinescu, vicepreședinte al PRM, a precizat că Vadim Tudor a fost transportat de urgență în cursul dimineții la Spitalul Militar Central.

"A avut edem pulmonar. A fost dus de către SMURD la Spitalul Militar Central. Acolo a făcut infarct. Din păcate, medicii nu au reușit să îl mai salveze. A decedat la ora 18,30. Nu i-a mai rezistat inima", a detaliat Marius Marinescu, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ