Ion Iliescu despre Vadim Tudor: Prin tot ce a făcut, și-a găsit locul în istoria postdecembristă

| 14 sep, 22:26

Fostul președinte Ion Iliescu apreciază că fondatorul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat luni, și-a găsit locul istoria postdecembristă a României prin tot ce a făcut.

"Am aflat cu surprindere și cu tristețe vestea încetării premature din viață a celui care a fost poetul și omul de cultură Corneliu Vadim Tudor, președintele Partidului România Mare. A fost una dintre personalitățile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune și cu mai puțin bune. Și-a urmărit consecvent proiectul lui politic, chiar și atunci când, din dorința de a se face înțeles, mesajul lui naționalist era exagerat. Și-a iubit cu ardoare țara, cum puțini pot s-o facă", a scris Ion Iliescu pe blog.

Citeşte şi: A murit Corneliu Vadim Tudor

Potrivit acestuia, Vadim Tudor a sprijinit consensul național atunci când au fost puse în discuție subiecte esențiale, precum integrarea în Uniunea Europeană și aderarea la NATO.

Citeşte şi: CORNELIU VADIM TUDOR, gest CUTREMURĂTOR înainte de MOARTE

"Corneliu Vadim Tudor și Partidul Romania Mare au făcut parte, la începutul anilor '90, din coaliția guvernamentală alături de FDSN. În anul 2000, precum se știe, ne-am aflat în competiție directă în timpul alegerilor pentru funcția de președinte al României, intrând împreună în faza finală. Un om complex, care nu poate fi judecat superficial. Prin tot ceea ce a făcut, și-a găsit locul în istoria României postdecembriste. Transmit sincerele mele condoleanțe familiei îndoliate, prietenilor și colaboratorilor săi politici. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a mai scris fostul șef al statului.

Citeşte şi: DE CE a murit CORNELIU VADIM TUDOR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 sep, 00:44
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ