Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, REACŢIE după ce SENATUL a refuzat să primească sicriul tatălui său

| 15 sep, 16:58

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a declarat luni că i se părea normal ca trupul neînsuflețit al tatălui său să fie depus la Senat, dar că nu vrea să comenteze refuzul transmis de conducerea instituției.

 

"Noi am făcut o solicitare dimineață în sensul acesta, pentru că. El a muncit 16 ani în Senat și ni se părea normal să fie depus și acolo, măcar câteva ore. Am înțeles că cererea a fost aprobată de domnul Tăriceanu și ar fi trebuit să fie votată în plenul Parlamentului și ar fi durat foarte mult. Și nu puteam să stăm cu tata așa de mult. Normal era să fie primit. Acum, dacă așa s-a hotărât, nu pot să comentez", a declarat fiica politicianului, care a adăugat că au existat și propuneri din partea membrilor PRM ca Vadim Tudor să fie depus la Opera Română sau la Ateneul Român.

 

Soția lui Corneliu Vadim Tudor, Doina Vadim Tudor, a înaintat în această dimineață conducerii Senatului României o solicitare prin care cerea permisiunea depunerii trupului neînsuflețit al soțului ei în incinta instituției în virtutea funcțiilor pe care acesta le-a deținut în timp în acest for al Legislativului, respectiv senator în perioada 1992-2008 și vicepreședinte al Senatului.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.

Trupul lui a fost depus la biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală şi urmează să fie înmormântat joi, la Cimitirul Ghencea civil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ