Ce semnifică MOARTEA lui Corneliu Vadim Tudor în ziua Înălţării Sfintei Cruci

| 15 sep, 09:51

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni după amiază, la Spitalul Militar din Capitală. Vadim Tudor, care suferea de edem pulmonar acut, a fost dus luni la Spitalul Militar din Capitală. Potrivit unor surse, liderul PRM ar fi făcut infarct după ce a ajuns în unitatea medicală.

Tot luni, 14 septembrie, în ziua în care a murit Corneliu Vadim Tudor, creştin-ortodocşii au sărbătorit Înălţarea Sfintei Cruci.

Ce înseamnă faptul că un om moare într-o zi de sărbătoare? Este el mântuit? Răspunsul vine de la preotul Toma Gradinaciuc, protoiereul Protopopiatului Iaşi 1 şi paroh la „Sf. Ap. Toma“ Iaşi.

„Nicidecum. Nu ziua în care plecăm din această viaţă spune ce fel de om am fost în faţa lui Dumnezeu. Nu ziua morţii ne hotărăşte soarta în viaţa de dincolo. Aşa cum nu ştim când intrăm în viaţă, când ne naştem, într-o zi de sărbătoare sau una obişnuită, aşa nu ştim şi nu depinde de noi când ieşim din viaţă. Ceea ce contează sunt faptele noastre, ziua o alege Dumnezeu şi poate fi oricare„ a spus preotul Toma Gradinaciuc.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 sep, 11:19
Dana
Vadim, un oportinist gretos
Vadim nu avea nicio treaba cu Crucea lui Hristos, ca era baptist.
15 sep, 10:38
LENIN
BA,TITI TEMBELILOR CRETINI
ACEST OM,CEL MAI MARE PATRIOT DUPA REGELE GEAUSESCU L-A LUAT TATAL
CERESC INTR-O SFANTA ZI;INALTAREA SFIINTEI CRUCI.!!!!!.TOTI DUSMANII LUI CARE LA-TI URAT DE MOARTE,VETI FICHINUITI DE MILIOANE DE ORI.AUZI,BA,BASI
NESCULE,CADAVRU MORT DE CAND TE-A FATAT MATA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ