Un mare scriitor aruncă BOMBA: "Vadim NU a murit"

| 22 sep, 10:44

Dorin Tudoran a publicat, pe blog, o postare acidă în ceea ce-l privește pe Corneliu Vadim Tudor.

"În anul 2004, președintele Ion Iliescu a decorat una dintre otrepele pestilențiale pre și postdecembriste – Corneliu Vadim Tudor. Azi, la dispariția celui din urmă, cel dintâi, în loc să plângă cu capul pe colecția penală Săptămâna & România Mare – Tricolorul și să mediteze în solitudine la cât de nedrept-capitalistă este moartea, ne copleșește cu o perlă socialist-științifică: "A slujit România, sprijinind consensul național.", a scris Dorin Tudoran.

"Așa e: zici Vadim Tudor, zici fondator de "consens național"! Moartea unei javre a înviat în sufletul unui fost șef de stat respectul pentru fondatorii României infracționale. Inenarabilul Gigi Becali aduce o rază de lumină în aceste clipe de deznădejde în care se zbate națiunea vadimiană, reamintindu-ne esențialul – deși Vadim a plecat, modelul său de Românie a câștigat: "A fost la mine la puşcărie în 2009, când mi-a propus să intru la europarlamentare pe listele PRM, ca să scap de puşcărie. Aşa a şi fost. Am fost eliberat după două săptămâni, în 2009." La 14 septembrie 2015, Corneliu Vadim Tudor n-a murit. A scăpat, definitiv, de pușcărie și de calomniile care l-au urmărit atâtea decenii: erudit, scriitor, patriot, jurnalist, tribun și om politic".

Dorin Tudoran este blogger, eseist, poet, publicist și disident politic.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Vadim îşi înşela SOŢIA cu puţin timp înainte de a MURI. Cine este MISTERIOASA amantă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 05:57
kooijd
Despre morti numa bine
sa-l sugeti toti pe vadim, rahatilor si comunistilor, jeguri de nimic, as vrea sa mor de 10 ori, numai sa muriti si voi o data, sa scape urmasii nostri de voi, sa poata evolua in sfarsit. 'gami-as matzu'n voi de lepre cu vadimu vostru cu tot. Un ordinar care ne-a distrus pentru cateva generatii.
08 oct, 22:46
Doina
N-am crezut ca Dorin Tudoran este atat de josnic. Josnicia lui seamana cu reactia unui copil rasfatat, care-si refuleaza frusutrarea, cind vede un alt copil care are mai multe jucarii ca el.
08 oct, 22:45
Doina
N-am crezut ca Dorin Tudoran este atat de josnic. Josnicia lui seamana cu reactia unui copil rasfatat, care-si refuleaza frusutrarea, cind vede un alt copil care are mai multe jucarii ca el.
08 oct, 18:58
george
Nu aveai curaj sa spui astea, cat era el in viata ? Si care iti este adevaratul nume?
30 sep, 15:48
popescu paulina
in veci nu va mai fi un patriot cum era vadim asa ca nul mai lingeti lasatil sa se hodicneasca ne mor valorile si raman ticalosi si tradatori de neam romanesc

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ