Fiica lui Vadim a făcut anunţul! Ce se va întâmpla cu publicaţiile "România Mare" şi "Tricolorul"

| 19 sep, 14:23

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a spus că ziarul "România Mare" are nevoie de sprijin financiar pentru a mai apărea, în timp ce publicaţia "Tricolorul" se va închide.

Familia lui Vadim a decis să continue publicarea ziarului "România Mare".  "Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare. Toți care vor revista trebuie să sune la numărul 0744222407, la tipografie dacă vor să ajute «România mare»", a spus Lidia Tudor la o emisiune TV.

Citeşte şi:  Mugur Isărescu îl elogiază pe Corneliu Vadim Tudor: Viața cetății noastre va fi mai săracă

Fata a negat vehement că tatăl ei ar avea bani în conturi secrete, mai ales că fostul senator şi-a vândut maşina din cauza problemelor financiare.  "Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier", a spus Lidia, conform RomâniaTV.net.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi cu onoruri militare, iar slujba a fost oficiată de un sobor de 16 preoti, printre care și naşul său de cununie. A fost o ceremonie specială, cu recitări de poezii şi discursuri.

Sute de oameni s-au adunat la biserica unde a fost depus tribunul. Lăcaşul de cult a fost încărcat cu coroane de flori. Cortegiul funerar a plecat în jurul orei 10.00 spre cimitirul Ghencea, acolo unde Vadim a fost înmormântat cu onoruri militare, în prezenţa a 16 preoţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ