ELENA UDREA, scene de GROAZĂ la cimitir! Înmomântarea lui CORNELIU VADIM TUDOR, lovitură pentru blonda lui Băsescu

| 21 sep, 08:43

Inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor a adus la cimitirul Ghencea Civil din Bucuresti foarte multa lume. Fanii lui Vadim din toată țara au venit la București pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Corneliu Vadim Tudor a fost inmormantat langa parintii lui, la doar doua alei de locul in care se odihneste tatal Elenei Udrea. Cele doua personaje politice nu prea s-au agreat in timpul vietii, asa ca nici cei care au venit sa-l insoteasca pe ultimul drum pe Vadim nu s-au bucurat prea mult de aceasta alaturare absolut intamplatoare.

In momentul in care trupul lui Vadim a fost dus la groapa, puhoiul de oameni, la care se adaugau si soldatii din Regimentul 30 Garda, veniti sa dea onorul, n-a avut loc pe aleea ingusta si au luat cu asalt crucile vecine pentru a prinde un loc mai bun la „ceremonie”.
Oamenii s-au urcat pe morminte pentru a vedea mai bine ce se întâmplă, iar locul de veci în care se odihnește tată lui Udrea a suferit câteva distrugeri, scrie wowbiz.ro

Citeste si: Fiica lui Vadim a făcut anunţul! Ce se va întâmpla cu publicaţiile "România Mare" şi "Tricolorul"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 sep, 14:17
iulia
munca la domiciliu
Puteţi avea mai mult, puteţi fi mai mult şi face mai mult daca vreti cu adevarat acest lucru.Numai tu poţi sa deschizi uşa viitorului sau s-o închizi.
sellectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
21 sep, 11:16
mariana
Oferta exceptionala de facut bani! Avem o oferta speciala si noua: obtii rezultate imediat si castigi bani! Sistem cu totul performant si de incredere! Satisfactia celor care vor sa castige bani in timpul liber este garantata! Cereti acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ