Elena Udrea, ATAC la preşedintele României: Săptămâna trecută era LUP, astăzi s-a făcut MIEL

| 22 sep, 11:14

Elena Udrea îl critică pe Klaus Iohannis pe problema refugiaţilor care vor fi primiţi de România, spunând că "din lupul care părea săptămână trecută", când se opunea cotelor obligatorii, "astăzi s-a făcut miel".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, săptămâna trecută, după şedinţa CSAT, că este posibil ca România să fie obligată de UE să primească mai mulţi refugiaţi decât s-a oferit să primească.

"Cand l-am auzit pe Klaus Iohannis spunand ca Romania se va opune cotelor obligatorii de imigranti, a fost una din rarele ocazii sa nu regret ca l-am votat. Dar din lupul care parea saptamana trecuta, astazi s-a facut miel si ne spune ca totusi am putea fi obligati sa acceptam aceste cote. Cum sa fim obligati? Romania nu mai este o tara suverana?

Eu cred ca pozitia tarii noastre la Consiliul JAI trebuie sa fie categoric impotriva acestor cote si in general impotriva acceptarii imigrantilor musulmani in Europa. Daca totusi, cu eventuale garantii ca nu se ajunge la zeci, sute de mii de imigranti in perioada urmatoare, am putea fi de acord sa ii primim, atunci ar trebui sa conditionam primirea lor de intrarea Romaniei in Schengen.

Din pacate, nu vom avea nici curajul de a ne afirma interesul, nici forta de a ne impune punctul de vedere. Ramane cum zice doamna Merkel, deci...", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, marţi, la Poliţie, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Gala Bute.

Citeşte şi: Declaraţie ŞOC a Elenei Udrea! Prietenele mele: judecătoare, procuroare, avocate merg la VRĂJITOARE

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ