Cristiano Ronaldo a intrat pe teren de mână cu micuțul refugiat sirian Zaid Abdul, la meciul cu Granada

| 21 sep, 09:46

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a intrat pe teren de mână cu micuțul sirian Zaid Abdul, fiul refugiatului împiedicat de o jurnalistă maghiară, înaintea meciului dintre Real Madrid și Granada, desfășurat sâmbătă seara, în campionatul de fotbal al Spaniei, relatează EFE.

Real Madrid i-a invitat pe Osama Abdul Mohsen și pe fiii săi, Zaid și Mohammad, la meciul câștigat de vicecampioana Spaniei cu 1-0.

Spectatorii au aplaudat generos la apariția echipelor și a lui Zaid, iar jucătorii au purtat tricouri cu mesaje de susținere a miilor de refugiați care părăsesc Siria cu destinația Europa.

Mohsen a ajuns la începutul săptămânii trecute în capitala Spaniei, după ce o academie spaniolă de fotbal i-a oferit șansa de a-și reface viața.

Cu o zi înainte de meci, Zaid, fratele său Mohammad și tatăl Osama Abdul Mohsen au vizitat baza de antrenament a echipei Real (Ciudad Deportiva) și s-au fotografiat cu Cristiano Ronaldo, dar și cu alți fotbaliști ai echipei madrilene, Pepe, Kiko Casilla, Denis Cerîșev, Luka Modric, Toni Kroos, Lucas Vázquez, precizează EFE.

Refugiatul sirian Osama Abdul Mohsen a fost bruscat de o jurnalistă maghiară la începutul lunii în timp ce fugea de poliție în Ungaria. În urma reacțiilor stârnite de incident, Petra Laszlo a fost concediată de canalul de televiziune la care lucra.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ