CORNELIU VADIM TUDOR a murit

| 14 sep, 19:15

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.

Corneliu Vadim Tudor a fost dus de urgenţă, luni, la Spitalul Militar din Capitală din cauza unor probleme respiratorii. Potrivit România TV, Corneliu Vadim Tudor suferea de edem pulmonar acut. La scurt timp de la internare, C.V. Tudor ar fi făcut infarct.

Luni, în jurul orei 16.00, apropiaţi ai lui Vadim Tudor au declarat că liderul PRM se zbătea între viaţă şi moarte.

Preşedintele PRM suferea de câţiva ani de diabet şi avea probleme cu inima.

Un apropiat al şefului PRM, Marius Marinescu, a confirmat pentru România TV că politicianul a făcut infarct şi că supărările acumulate au contribuit la agravarea stării sale de sănătate.

"Am înţeles că era foarte supărat, avea probleme financiare. Avea nevoie de bani de salarii pentru angajaţii publicaţiilor sale: 30.000 de lei. Avea nevoie de bani pentru tipografie. Era supărat pe această temă. (...) Cred că s-au adunat mai multe supărări", a precizat Marius Marinescu.

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician și jurnalist, fondator al Partidului România Mare și membru al Parlamentului European. În perioada 1992 - 2008 a fost senator în Parlamentul României, iar la alegerile din 1996 a candidat pentru funcția de președinte al României unde s-a clasat pe locul 5 din 16 candidați, pentru aceeași funcție luptând și în anii 2000, 2004 și 2014.

Vadim Tudor a publicat 32 de cărți, din care volume de poezie și publicistică, unele editate și în franceză, engleză și arabă, și a scris piese de teatru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 sep, 20:48
basesc
DUSMANUL MEU ,EU BISINESCU L-AM OMORAT
V-AM SPUS IN 2004 CA SUNT OMUL SISTEMULUI INTUNERICULUI.JOI,LA ORA 6 VOI
MURII SI EU PLIN DE CACATUL ROMANILOR.SUNTA SATANA PE PAMANT,VOI INVIA
CA VIERMESI NU VA LAS IN PACE,AM SCAPAT DE CEL MAI INTELIGENT OM
SA-TI FIE RUSINE BASINESCU

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ