TRAIAN BĂSESCU, din nou în faţa anchetatorilor: ce VESTE cruntă ar putea primi

| 30 aug, 15:29

Traian Băsescu a fost chemat din nou de procurorii de la Parchetul General. Din informațiile noastre el se va prezenta în fața anchetatorilor miercuri, transmite RealitateaTV.

Este vorba despre dosarul în care este acuzat de șantaj de către senatoarea Gabriela Firea.

Fostul președinte al României a mai fost la Parchet în luna martie, când a dat prima declarație.

Potrivit avocatului senatoarei, Lucian Bolcaș, fostul șef al statului ar fi obligat să se prezinte în fața anchetatorilor.

Miercuri va fi o zi importantă pentru Traian Băsescu, asta deoarece atunci va afla dacă va fi scos de sub urmărirea penală sau va fi trimis în judecată.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 aug, 01:29
Murzea Aurel
colaborare part-time la domiciliu!
Vrei sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti si sa lucrezi de acasa pe propriul calculator? Alatura-te echipei mele si nu vei regreta. Detalii la adresa de email:[email protected]
30 aug, 16:14
LENIN SI STALIN
BA JEGOSULE DE GUNOAIE
PLUS, SECURIST COMUNIST,GAGICAR,CURVAR,HOT,TURNATOR.TRADATOR DE
ROMANIA.NOI,CEI DIN MAUZOLEU NE-AM CACAT IN NASUL TAU STRAMB SI BORCANAT.CE NU MAI INTRA LA TINE,II BAGAM LU CURVEA, SPOANA TURCA.AVEM INFORMATII DE LA SERVICIILE SECRETE DE CANALIZARE DIN TITICA SI PIPI,SERVICII CU TAXE LA ZI.HUO,DAMBLAGIULE NENOROCIT PISECIOS
PLEACA CA ITI PUT PICIOARELE A MORT,A DRACU,SA TE IA ODATA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ