SPOVEDANIA lui Sorin Ovidiu Vîntu: “Am făcut ce am ştiut mai bine, contrabandă cu argint, cu ţigări Kent şi cafea Amigo!”

| 01 sep, 11:09

Sorin Ovidiu Vantu a postat pe Youtube un filmulet in care pretinde ca isi prezinta si partea sa de adevar pentru "a spune tinerilor care au fost indoctrinati timp de 25 de ani de trusturile de presa" cum au stat lucrurile. SOV isi povesteste viata, spune cum a inceput sa faca bani pe vremea comunismului prin contrabanda cu argint industrial in Italia si cum aducea de acolo camioane de tigari Kent si de cafea Amigo.

Povestea aluneca la Revolutie, infiintarea primului ziar, crearea FNI, Gelsor si pana la celebra secventa din timpul alegerilor prezidentiale cand SOV este "vizitat de Geoană la Spa", eveniment decisiv care l-a facut pe candidatul PSD sa piarda alegerile, scrie Hotnews.ro.

SOV spune ca Geoana venea in fiecare zi la el in timpul campaniei prezidentiale "ca sa fie pregatit pe parte economica fiindcă nu se pricepea". Fostul om de afaceri spune insa ca vizita din Rusia a lui Geoana, pe care nu a comunicat-o nimanui, i-a suparat pe americani care i-au retras sprijinul si de aici a pornit infrangerea sa, coroborata cu "prestatia jalnica" din intalnirea televizata cu Traian Basescu.

SOV spune ca si-a recunoscut infrangerea si i-a trimis un mesaj lui Traian Basescu "pe o cale verificata" in care i-ar fi transmis ca este dispus sa "achite nota de plata" ceruta de presedinte "fiindca asa cereau uzantele".

Filmuletul "Legendele tarii lui SOV" se incheie triumfal cu mesajul: "am fost cel mai cinstit om de afaceri din Romania".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ