Omul care a împărţit celula cu Gigi Becali rupe tăcerea: Dezvăluiri de la Rahova

| 21 mar, 2014

Omul care a impartit celula cu Gigi Becali la penitenciarul Rahova a decis sa rupa tacerea si sa povesteasca detalii din perioada petrecuta alaturi de finantatorul Stelei in puscarie. Victor Babiuc a stat in aceeasi celula cu Becali timp de trei saptamani, cat dureaza perioada de carantina dupa incarcerare.

Fostul ministru al Apararii a vorbit despreconditiile din inchisoare. "Am stat cu Gigi Becali si cu inca un om intr-o celula de sase paturi. Dus faceam de doua ori pe saptamina, cand era apa calda. Nu mancam de la ei pentru ca mancarea era foarte proasta. Aveam branza si salam. Mancam mai mult in pat pentru ca nu aveam masa in celula. Gigi primea mancare de acasa", a declarat Babiuc la Realitatea TV.

Gigi Becali si Victor Babiuc au fost condamnati la inchisoare dupa ce au fost gasiti vinovati in dosarul schimbului de terenuri.

Fostul ministru a fost eliberat conditionat la sfarsitul lunii februarie, dupa ce a executat doar o treime din pedeapsa.

Becali se afla inca in spatele gratiilor, el facand numeroase demersuri pentru a iesi din puscarie chiar si temporar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 2014
dorin
RUPE TACEREA
acum `se rupe tacerea` ...dupa 23 de ani ...ce facem cu cei care stau 20-30 intr-o celula si fac dush 1 data la saptamana ...ajunsi in inchisoare pt lucruri cu mult mai marunte decat `boierii` astia ...ei ce credeau...ca inchisoarea e hotel de 7 stele ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ