OMV Petrom, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

| 05 ian, 12:47

Grupul OMV Petrom a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Dosarul a fost întocmit după ce un minor a murit, în urma unei intoxicaţii cu gaze de sondă de la una dintre conductele companiei petroliere.

Instalaţiile erau amplasate lângă imobilul în care locuia familia copilului.

Incidentul s-a petrecut în 2014. Copilul a ieșit din casă, a mers într-o zonă în care era o conductă a OMV Petrom, care alimenta cu țiței o anumită arie. După câteva minute, copilului i s-a făcut rău. A fost descoperit de câțiva oameni care au anunțat medicii, dar în ciuda intervenției acestora, copilul nu a mai putut fi salvat.

Raportul medico-legal arată că intoxicația acută este cauza morții copilului, motiv pentru care compania a fost acuzată de ucidere din culpă.

Procurorii spun că zona în care se află conducta și în care a pătruns copilul nu era încercuită, nu era securizată, și că era de datoria grupului petrolier să facă acest lucru.

La vremea respectivă, reprezentanții companiei spuneau că nu se consideră vinovați de cele întâmplate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 15:36
Daniel Popa
oferta
Oameni dragi, este timpul sa lucrati de acasa prin contract legal intr-un proiect 100% romanesc. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice. Proiectul este lansat de curand, nu este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati pe internet de oriunde doriti dumneavoastra. Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. Oferim sanse reale de avansare in cariera! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ