Oportunitati de pariere pentru partida Romaniei cu Armenia din 8 octombrie

| 07 oct, 15:56

Se spune ca la pariuri sportive nu este loc de patriotism, ci este de preferat o analiza rece, cat mai realista. In cazul meciului pe care Romania il va sustine in Armenia, in fata reprezentativei tarii gazda, "ai nostri" sunt favoriti, conform cotelor propuse de specialistii casei de pariuri online Unibet.

Meciul conteaza in campania de calificari pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, din 2018, la care Romania spera sa revina in fotbalul de talie mondiala, dupa 20 de ani de pauza (ultimul turneu final la care "Nationala" a participat a fost cel din 1998!).

Astfel, cota Romaniei pentru victorie in Armenia este 2,10, in timp ce adversarii sunt cotati cu 3,60 pe unibet.ro. Pentru scor egal, cota este 3,20 in acest moment. Este al doilea meci in gupa E pentru fiecare echipa, dupa ce in prima etapa Romania a terminat la egalitate cu Muntenegru pe teren propriu (1-1), iar Armenia a fost invinsa de Danemarca, liderul actual al grupei. Chiar daca mai sunt multe partide disputat in aceasta campanie de preliminarii, fiecare punct acumulat este extrem de important, caci doar locul 1 are garantata calificarea directa la turneul final. In schimb, cele mai bune opt echipe de pe locul 2 in grupe vor juca in sistem play-off pentru calificare.

Partida de sambata, care se va desfasura la Erevan incepand cu ora 19:00, este un nou test pentru echipa antrenata de Christoph Daum. Romania are nevoie si de puncte, dar si de un joc cat mai bun, care sa demonstreze ca operatiunea de reconstructie a unei echipei puternice este pe drumul cel bun. La doar trei zile distanta, Romania va juca intr-o noua deplasare, in Kazahstan.

La Unibet exista peste o suta de optiuni de pariere pe meciul Armenia - Romania. Asadar, dincolo de clasicul 1-X-2 pe rezultatul final, se pot gasi multe variante interesante de pariere, inclusiv pe date legate de statistica. Un pariu "sigur" ar putea sa fie "Echipa gazda inscrie in ambele reprize", cota 1,11 pentru "Nu" (in timp ce cota pentru "Da" este 6,10), iar un pariu extrem de curajos ar fi ca "ambele echipe vor inscrie in ambele reprize" - cota 21,00. Bogdan Stancu (cota 3,30), Florin Andone (cota 3,55) si Claudiu Keseru (cota 3,55) sunt favoriti pentru a marca in poarta Armeniei. Cei care prezic autorul primului gol sau al ultimului gol pot avea parte de cote impresionante - spre exemplu cota 46,00 pentru Alin Tosca drept deschizator de scor.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ