Oprea, despre atacurile la adresa ministrului Sănătăţii: Domnul Cîţu poate spune în cheie politică orice

| 26 ian, 18:33

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, a afirmat, miercuri, la Ploieşti, că preşedintele PNL, Florin Cîţu, nu este în măsură să îl critice pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, arătând totuşi că liderul liberalilor poate spune orice "în cheie politică".

 

"Cred că nu este domnul Cîţu neapărat în măsura de a face astfel de critici dacă ne uităm pe felul în care a fost pregătit valul 4 (al pandemiei, n.r.) şi felul în care este pregătit acum valul 5. Sigur, nu putem să îi dăm nici sfaturi, nici să avem observaţii faţă de poziţiile domnului Cîţu, este preşedinte de partid, are dreptul să spună în cheie politică, să facă orice declaraţie care consideră că ar fi mai bună pentru electoratul lui. Eu cred că interesul ar trebui să fie cel al cetăţenilor României", a spus Oprea într-o conferinţă de presă.
În context, el a reiterat măsurile care au fost luate în valul 5 al pandemiei pentru reducerea presiunii pe spitale.

 

Tag-uri: psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ