Oprescu: 342 de apeluri la ambulanţă în timpul nopţii, 199 urgenţe

| 26 ian, 2014

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 20.00 şi 8.00, au fost înregistrate 342 de solicitări la ambulanţă, dintre care 199 de urgenţe.

Servicul de Ambulanţă Bucureşti a preluat în acest interval 24 de cazuri sociale. Totodată, s-au mai înregistrat cinci fracturi şi nouă lipotimii.

Oprescu a mai spus că în prezent, în adăposturile Capitalei sunt cazate 628 de persoane, din care 116 la adăpostul de la Berceni, 21 în cel de pe strada Viilor şi 491 în cel din Palady, iar echipe mobile distribuie produse şi hrană caldă pentru cei care refuză adăpostirea

Edilul şef a cerut atât reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, cât şi poliţiştilor locali să continue programul de identificare şi adăpostire a oamenilor străzii.

Reprezentanţii Administraţiei Spitalelor au arătat că până în această dimineaţă căile de acces în unităţile sanitare administrate au fost degajate nefiind semnalate probleme.

Tag-uri: Sorin Oprescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 2014
sandu
buna
oprescu fiul generalulu ide securitate hirsch

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ