Oprescu: Primăria Capitalei acţionează cu aproape 370 de utilaje pentru deszăpezire

| 29 ian, 2014

Primăria Capitalei acţionează cu aproape 370 de utilaje pentru deszăpezire, a anunţat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, miercuri, la comandamentul de iarnă.

'Totalul de utilaje pe Bucureşti e de 365 de utilaje ce au lucrat şi acţionează în continuare, numărul operatorilor manuali care au fost astăzi prezenţi se ridică la 1.200, seara sunt mai puţini. O să-mi spuneţi da, dar o să fie nevoie de mai mai mulţi. Majoritatea angajaţilor sunt din jurul Bucureştiului şi merg acasă. De asemenea, urmează să aplicăm tratamente antiderapante", a spus Oprescu.

El a apreciat colaborarea cu Poliţia Rutieră: 'Sunt momente când nu putem să facem pluguirea, mai ales dimineaţa, nu putem face pluguirea cu baterii întregi de maşini pe care le avem pentru simplul motiv că circulaţia a fost infernală şi oprindu-te la stop blochezi toată strada. Cu sprijinul dânşilor astăzi s-a acţionat şi se va continua colaborarea şi la noapte', a menţionat edilul general.

Edilul a spus că 761 de oameni ai străzii sunt adăpostiţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

"Având în vedere că peste două zile meteorologii spun că vor coborî temperaturile până la -18 grade se dă de mâncare şi ceai şi prin mai multe puncte mobile, cantinele sociale funcţionează, au aprovizionările necesare, îi îmbrăcăm pe cei fără adăpost. Spitalele din subordinea Primăriei Capitalei sunt pregătite cu paturi de necesitate pentru cazurile sociale, persoane bolnave sau care au suferit traumatisme", a adăugat Oprescu. (AS-autor: Iulia Carciog, editor: Cristina Tatu)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ