Orange rămâne câştigătoare pe cele 3 loturi de tablete şcolare. Nu s-a depus nicio contestaţie. Când trebuie livrate

| 07 sep, 22:02

Nicio contestaţie nu a fost depusă până luni, 7 septembrie, privind licitaţia pe care Orange a câştigat-o pentru cele trei loturi de tablete şcolare ce însumează 82.826 de dipozitive mobile.

„Până la orele 17:00, la ONAC nu s-a primit nicio contestație, mâine este a 11-a zi conform calendarului licitației, adică termenul legal de așteptare pentru încheierea contractului. Astfel, contractul-cadru pentru cele 82.826 de tablete se poate încheia cu Orange în data de 9.09.2020”, a declarat pentru Edupedu.ro Cornelia Nagy, șefa Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC).

Termenul contractual de livrare este data de 10 septembrie, data de la care Orange va trebui să înceapă să trimită tabletele către şcolile din Bucureşti-Ilfov, Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu, Argeş, Călăraşi, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova.

În total, Orange a ofertat 41.313.608,8 RON fără TVA pentru 82.826 de tablete, deci valoarea unei singure tablete cu conexiune la internet timp de 2 ani este de 498,8 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ