Oraşul Timişoara va avea un imn

| 12 mar, 2014

Consilierul local al PDL, Adelina Tîrziu, a propus recent, în plenul Consiliului Local Timisoara, realizarea unui imn al oraşului, iar propunerea sa a fost aprobată de primarul Nicolae Robu, potrivit presei locale.

Consilierul a propus ca melodia care va reprezenta oraşul de pe Bega să fie aleasă în urma unui concurs organizat de primărie. „Să facem un concurs similar cu cel pentru porţile de intrare în Timişoara”, a precizat Adelina Tîrziu, citată de opiniatimisoarei.ro. Recent, mai mulţi studenţi de la Facultatea de Arhitectură din Timişoara au participat la un concurs de idei pentru renovarea porţilor de intrare în oraş pe cale rutieră, iar cele mai bune au fost preluate de reprezentanţii Primăriei care au stabilit, pe baza acestora, cum vor arăta porţile.

Potrivit sursei citate, propunerea de realizare a unui imm a fost aprobată deja de primarul Timişoarei, care a declarat că va organiza un astfel de concurs. „Agreez aceasta propunere, să se facă un imn al oraşului de catre compozitori tineri”, a declarat Nicolae Robu.

Tag-uri: imn, timisoara
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ