Orban: ”Am decis să votăm împotriva moţiunii simple a PSD împotriva lui Vlad Voiculescu!”

| 15 feb, 17:42

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat că PNL va vota împotriva moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, iar Biroul permanent a decis ca premierul Florin Cîţu să participe la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea PSD, lunea viitoare de la ora 17.00.

„Am decis să votăm împotriva moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Sănătăţii. S-a mai hotărât prezenta premierul lunea viitoare la „Ora prim-ministrului”, de la ora 17.00, în cadrul procedurii initiate de PSD”, a declarat Ludovic Orban luni la Parlament.

La începutul acestei luni, liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a anunţat, în plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, că social-democraţii au depus o solicitare la Biroul permanent prin care îl cheamă în Parlament pe Florin Cîţu, la „Ora prim-ministrului”, în intervalul 15 - 19 februarie.
„Tema dezbaterilor va fi «Bugetul tăierilor: moartea economică a României»”, a adăugat Simonis.
Camera Deputaţilor dezbate, la momentul transmiterii acestei ştiri, moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”. Votul va fi dat în plenul de miercuri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ