Orban: ”Când vom lua o decizie legată de Prima Casă, o vom face publică!”

| 23 ian, 00:16

 

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că programul Prima Casă se va derula şi în acest an, urmând să fie adoptată o hotărâre de Guvern pentru stabilirea condiţiilor pe anul în curs.

 

 

 

Orban a spus că afirmaţii reprezentanţilor PSD conform cărora Guvernul nu mai finanţează acest program reprezintă o "minciună gogonată". "Când vom lua o decizie legată de Prima Casă, o vom face publică. Deocamdată, decizia pe care am luat-o în cadrul bugetului pe anul acesta e de a continua Prima Casă", a susţinut el.
"Disperat că a pierdut puterea, după ce şi-a bătut joc trei ani de ţară, PSD lansează în fiecare zi minciuni, noi şi noi minciuni. Ultima minciună este o campanie mizerabilă în care populaţia României este dezinformată, în mod vădit, privitor la Prima Casă, de care PSD-ul aruncă pe piaţă minciuna gogonată că PNL şi Guvernul PNL nu mai finanţează Prima Casă", a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ludovic Orban.
El a spus că dezminte această "minciună gogonată".
"Guvernul a avut prevăzută suma, este cred că un plafon de două miliarde. Urmează să emitem hotărârea de Guvern cu stabilirea condiţiilor pe anul în curs şi, ca atare, dezmint categoric această minciună gogonată care arată cât de neruşinaţi şi de lipsiţi de respect faţă de cetăţenii României sunt cei de la PSD, care continuă zi de zi să lanseze noi dezinformări (...)", a adăugat Orban.
El a explicat că programul Prima Casă a fost lansată în perioadă de criză, "în care fusese prăbuşită piaţa imobiliară".
"La ora actuală, Guvernul PNL derulează în continuare programul Prima Casă, ceea ce înseamnă că PSD a minţit din nou. (...) În mod evident, vom adopta hotărârea de Guvern pentru a stabili detaliile privitoare la continuarea programului Prima Casă (...) Când vom lua o decizie legată de Prima Casă, o vom face publică. Deocamdată, decizia pe care am luat-o în cadrul bugetului pe anul acesta e de a continua Prima Casă", a precizat Orban.

 

Tag-uri: Guvern, Orban, prima casa
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ