Orban: Ceea ce se tot vorbeşte, cu carantinarea totală, suntem departe de o astfel de decizie

| 30 oct, 19:18

Premierul Ludovic Orban a declarat că România este departe de luarea unei decizii privind carantinarea totală din cauza creşterii cazurilor de COVID-19, iar în prezent sunt analizate efectele măsurilor deja luate în combaterea pandemiei.

 

Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, care este pragul maxim de infectări pe care autorităţile îl iau în calcul pentru o carantinare, fie şi doar pe timpul nopţii.
"Aş prefera să nu port aşa o discuţie legată de praguri. Obiectul nostru este să reducem creşterea numărului de cazuri. Ne confruntăm cu o creştere a numărului de cazuri, care se vede, nu o negăm. Pe de altă parte, am gândit un set de măsuri aferente acestei creşteri a numărului de cazuri pe care le aplicăm, sunt în curs de aplicare şi analizăm care sunt efectele acestor măsuri. Să mai impunem alte măsuri de restricţie, va trebui să avem temeiuri extrem de serioase pentru a impune alte măsuri de restricţie, iar ceea ce se tot vorbeşte, cu carantinarea totală, suntem departe de o astfel de decizie”, a declarat Orban.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ