Orban, declarații privind creșterea vârstei de pensionare: ”E doar o temă în discuție!”

| 08 ian, 23:41

Ludovic Orban a explicat, miercuri seară, anunțul vicepremierului Raluca Turcan despre creșterea vârstei de pensionare. Premierul anunță că e o temă în discuție prin care, după vârsta de pensionare, anumite categorii de oameni să poată lucra fără să fie condiționați de decizii administrative, potrivit Mediafax.

 

„E o temă care se discută. Posibilitatea ca după vârsta de pensionare în anumite categorii de activitate oamenii care își doresc să lucreze în continuare să poată lucra fără să le mai fie condiționată posibilitatea de a lucra de niște decizii administrative. Să poată lucra pur și simplu mai mult decât vârsta de pensionare. E doar o discuție momentan”, a explicat miercuri seară, la Bruxelles, Ludovic Orban.
Reacția vine în contextul în care vicepremierul Raluca Turcan a declarat ,miercuri, că există un proiect care prevede posibilitatea angajaților să opteze pentru a lucra până la vârsta de 70 de ani, dar a apreciat că România nu este pregătită pentru acest lucru.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ