Orban:”Fiecare membru trebuie să participe în acest proiect care să ducă PNL pe drumul cel bun”

| 26 iul, 22:26

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că în cele două luni rămase până la Congres fiecare liberal trebuie să participe în acest proiect care să ducă PNL-ul pe drumul cel bun. El a menţionat că nu trebuie să lanseze mesaje de unitate, deoarece a fost, este şi va fi un garant al unităţii PNL.

 

Ludovic Orban a amintit, în discursul susţinut la conferinţa de alegeri a PNL Constanţa, că în 26 iulie, în urmă cu şapte ani, a avut loc fuziunea dintre PNL şi PDL.
"Cât am condus PNL nu am făcut nicio diferenţă între colegii mei proveniţi din PNL şi cei proveniţi din PDL. Singurele criterii au fost cele care ţin de muncă, implicare, efort, rezultate, caracter, spirit de echipă, lucrurile care stau la baza performanţei”, a afirmat Orban.
El a  transmis că până la Congresul PNL fiecare membru trebuie să participe în acest proiect care să ducă partidul pe drumul cel bun.
"Până la Congres mai sunt două luni, avem timp să ne gândim, să cântărim, fiecare membru al PNL trebuie să participe în acest proiect care să ducă PNL pe drumul cel bun. Am văzut foarte multe mesaje de unitate şi vă spun că eu nu trebuie să lansez mesaje de unitate, eu sunt, am fost şi voi fi un garantat al unităţii PNL”, a declarat Orban, potrivit News.ro.
El a afirmat că fiecare membru PNL are în mâini soarta partidului.
"Fiecare dintre dumneavoastră aveţi în mâini soarta partidului. Unii aleg o strategie în care aduc preşedinţi de filiale în susţinerea lor, strategia mea e diferită, ştiu că fiecare membru al PNL are discernământ, are o responsabilitate pentru viitorul PNL şi va participa la luarea deciziei în mod activ. Victoria nu trebuie să fie apanajul a 20, 50, 70 de oameni. Trebuie să conteze doar membrii PNL şi nicio entitate din exteriorul PNL. E destinul pe care îl vom avea împreună”, a explicat Ludovic Orban.

 

Tag-uri: Ludovic Orban, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ