Orban: România este într-un moment foarte bun, în care există un interes mare din partea investitorilor pentru ţara noastră

| 14 mai, 20:40

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, vineri la Cluj, că ţara noastră se află într-un moment foarte bun, iar interesul investitorilor pentru România este unul mare. „Trebuie să fim pregătiţi să asigurăm condiţii favorabile de investiţii pentru a permite practic o dezvoltare economică, o creştere a nivelului de viaţă”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

 

„Investiţiile publice constituie o bază pentru toate investiţiile private. România este într-un moment foarte bun, în care există un interes mare din partea investitorilor pentru ţara noastră şi noi trebuie să fim pregătiţi să asigurăm condiţii favorabile de investiţii pentru a permite practic o dezvoltare economică, o creştere a nivelului de viaţă”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Cluj.
El a făcut o trecere în revistă a proiectelor finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
„Am discutat în toate întâlnirile de proiecte importante pentru Cluj, pentru comunităţile locale. Am discutat de metrou, care este, din punctul meu de vedere, cel mai spectaculos proiect şi trebuie să ştiţi că este inclusă o finanţare importantă în Planul Naţional de Rezilienţă şi Recuperare pentru finanţarea proiectului de metrou din Cluj. Am discutat şi de alte proiecte importante, tot cu finanţare din PNRR; va exista un proiect extrem de important şi anume modernizarea şi electrificarea tronsonului de cale ferată de la Cluj-Napoca la Episcopia Bihor. Cuvântul de bază în guvernarea noastră este investiţie. Vrem să creştem constant investiţiile în România, atât investiţiile publice, cât şi investiţiile private”, a explicat Orban.
Alături de preşedintele PNL, la Cluj, au fost şi miniştrii Lucian Bode şi Adrian Oros, cât şi europarlamentarul PNL Daniel Buda, liderul PNL Cluj.
Ludovic Orban se află într-o vizită de lucru în judeţul Cluj. El a avut o întrevedere şi cu Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ