Orban: Tăriceanu, o ruşine pentru cei care au crezut în el

| 12 apr, 14:21

Liberalul Ludovic Orban a spus, marţi seară, la Ploieşti, că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu este "o ruşine pentru cei care au crezut în el", iar Traian Băsescu are aceeaşi agendă ca şi actualul partid de guvernământ.

''Nu putem progresa astfel. Dacă ne uităm pe scena politică, ce vedem împotriva mafiei roşii? Două partide de tip lider ai căror lideri sunt cei care au distrus de fapt Alianţa DA, orgoliile lor şi dorinţa lor de putere: Tăriceanu, care atârnă ca un scalp la cingătoarea pieilor roşii şi a ajuns să fie o ruşine pentru cei care au crezut în el atâta timp cât îi minţea că e liberal şi un Băsescu care, de fapt, are aceeaşi agendă ca şi actualul partid de guvernământ", a spus Orban în discursul susţinut la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Prahova. 

El a arătat că mai este şi "un ghiveci politic fabricat", însă singura formaţiune care se află în opoziţie cu PSD este PNL. 

"Mai este un ghiveci politic fabricat. Fabricat şi v-o spun cu toată tăria. Suntem în data de 11 aprilie, pe 11 aprilie în urmă cu un an candidatul PNL era scos din cursa pentru primărie, în condiţiile în care era evident că există şanse pentru câştigarea Primăriei Capitalei. A fost fabricat un ghiveci care să arate că are laolaltă de la ecologişti care bat cu sticla în asfalt până la neo-marxişti, de la la indivizi care sunt anti-globalizare până la inşi care nici măcar ce sunt nu ştiu ce sunt pentru că dorm în marea majoritate a timpului în Parlament. (...) Nu există în opoziţie la avatarurile partidului comunist decât o singură forţă politică, PNL. Dar nu PNL aşa cum a fost până astăzi. Ultimii doi ani ne-au învăţat un lucru clar: unde nu-i cap, vai de picioare", a mai spus Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ