Orlando Nicoară, şeful Mediafax Group, a demisionat

| 05 noi, 2014

Orlando Nicoară, șeful Mediafax Group (Ziarul Financiar, Mediafax, gandul.info, prosport.ro), a demisionat și sînt mari șanse ca el să plece de la 1 ianuarie 2015, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

Problemele pieței presei și cele specifice Mediafax, companie care are conturile blocate din cauza unor datorii la stat pe care le contestă în instanță, au stîrnit o discuție între Nicoară și Sârbu, încheiată cu demisia primului, notează Tolontan.

Contactat de Obiectiv.info, Orlando Nicoară nu a comentat informația: "No comment".

”De cînd nu mai are ProTV, Sârbu se implică în chestiunile zilnice de business de la Mediafax Group și Orlando nu e omul care să suporte comportamentul deseori nervos al lui Sârbu”, a descris cineva din interior situația. Nicoară a fost socotit un lider bun de către cei cu care a lucrat, ”fiind nu doar descurcăreț și informat, dar și extrem de calm și OK cu oamenii în situațiile dificile”.

Citeşte şi: Ziua când ziarul "Gândul" a călcat peste cadavre

Citeşte şi: Adrian Sârbu negociază în numele lui Iohannis cu Băsescu, folosind Gândul și pe Liiceanu

Orlando Nicoară a fost numit director general al Mediafax Group în martie 2011.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ