OŢETUL DIN VIN te ajută să decojeşti ouăle fierte mult mai uşor

| 07 feb, 2014

Otetul din vin este nelipsit în gospodarie, dar nu toti stim sa îl folosim la adevarata valoare.


Va prezentam cinci utilizari mai putin cunoscute ale otetului din vin. Speram sa va fie de ajutor:

1. E greu de suportat, dar functioneaza de cele mai multe ori. Daca bei o lingurita de otet, vei scapa de sughitul care nu îti da pace.

2. Daca vrei ca detergentul tau de vase sa fie cu adevarat eficient în îndepartarea urmelor de grasime de pe vesela, adauga 3-4 linguri de otet la o sticla de un litru. Agita putin sticla înainte de prima folosire a amestecului.

3.  Atunci cand fierbi oua, adauga 2 linguri de otet la fiecare litru de apa. Dupa fierbere, ouale vor fi mult mai usor de decojit.

4. Daca observi ca ai adaugat prea multe condimente iuti în mancare, poti anihila o parte din efectul acestora adaugand, putin cate putin, otet. Pune o lingurita, gusta, iar, daca în continuare ti se pare ca mancarea e iute, adauga din nou.

5. Daca vrei sa scapi de furnici, pune otet într-o sticla si pulverizeaza în colturile camerelor si de-a lungul plintelor. Apoi, sterge umezeala cu hartie. Furnicile nu te vor mai vizita prea curand.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ