Șova: bugetul pentru astuparea gropilor din asfalt va fi suplimentat cu 60 mil. Euro

| 19 apr, 2013

Regionalele de drumuri și poduri au cerut fonduri de 4 mld. Euro pentru plombarea gropilor.

Bugetul alocat pentru acoperirea gropilor din asfalt va fi suplimentat de la 180 milioane euro la 240 milioane euro în 2013, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional, Dan Şova.

„Acum, de exemplu, avem pentru gropi, ca să fiu foarte explicit, o alocare de 180 milioane euro, care va fi probabil suplimentată undeva la vreo 230 - 240 milioane de euro şi încercăm să facem ce se poate în ţară. Direcţiile regionale de drumuri şi poduri, analizând situaţia infrastructurii, au făcut cereri către CNADNR de peste 4 miliarde euro, numai pentru gropi, dar bugetul e de numai 200 şi ceva de milioane de euro. Fireşte, se poate, şi cererile lor sunt exagerate. Eu din ce am vorbit la CNADNR şi din informaţiile pe care le-am obţinut şi de la Consiliul de Administraţie sunt bani suficienţi pentru a acoperi gropile. Restul intră pe bugetul mare de la Finanţe pentru reabilitări”, a afirmat  Șova, citat de Agerpres.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ