Ovidiu Ohanesian aruncă BOMBA! Câți bani a dat SRI pentru recuperarea jurnaliștilor din Irak

| 05 aug, 22:14

Ovidiu Ohanesian, unul din jurnaliștii răpiți în Irak, a dezvăluit miercuri seară că totul a fost o afacere de ordinul milioanelor, mai exact o sumă cuprinsă între 9 și 12 milioane de dolari. Ba mai mult, susține acesta, că la venirea în țară, autoritățile din România au vrut să se asigure câte informații dețin despre acest caz.

”Noi am fost închiși fără avocați, fără nimeni, sub paza ofițerilor SRI, prieteni ai domnului Băsescu care au încercat să afle de la noi printr-o echipă de procurori și psihologi ce anume avem de gând să facem, ce anume știm. Doi dintre jurnaliști știau și există asta la pagina 13 din rechizitoriu.

Citește și:  Curtea Supremă îl cheamă pe Traian Băsescu să dea explicaţii în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak

În acele zile au venit la noi și de la serviciile secrete americane și au venit și niște băieți din Franța. Întâi a venit un consilier personal al președintelui Franței de atunci pe probleme de securitate și apoi alți doi băieți care stăteau cu capul în jos. Lucrurile deja se negociaseră, eiliberarea lui Florence Aubenas.

Problema e dacă s-au sustras bani din acea răscumparare care nu poate fi pusă pe tapet pentru că banii au fost extrași din SRI. Am stat toți trei într-un hol în vestita vilă a SRI -ului și a venit pe lângă noi un băiat. Am întrebat cât a fost afacerea și au zis de ordinul milioanelor”, a spus Ohanesian la B1 TV .

Citește și:  Mohammad Munaf, despre Băsescu: Rolul președintelui în răpirea jurnaliștilor români a fost...

Acesta a mai precizat că inițial se negociase eliberarea jurnaliștilor fără bani.

”Avem relații cu lumea arabă de 30-40 de ani și facem trafic cu armament de 30-40 de ani. Nu se va întâmpla nimic cu plângerea lui Corneliu Vadim. Este o luptă între două bande care conduc România: banda 1 a PSD și banda doi a lui Băsescu”, a conchis acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 aug, 19:36
BUCUR GABRIEL
un nou start
''Oferte-Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de commission si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal.
Cerinte:
- cunostinte minime PC;
- necesarcalculator;
- conexiune internet;
- varsta minima 18 ani;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „PROIECT” la adresa de e-mail: [email protected]
08 aug, 19:14
Ioan
Oferta cea mAI CONVENABILA DE LUCRU LA DOMICILIU!
Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! sellectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
06 aug, 09:54
Medelin Voicu
atunci,sunt de fapt 3 bande:cele doua de care face vorbire Damblazian asta si o a treia,de cretini,condusa tot de autorul marilor dezvaluiri,in tandem cu WC Vaccin Tudor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ