OVIDIU TENDER, audiat la DNA ca denunțător al fostei șefe anti-mafia

| 09 feb, 18:56

Ovidiu Tender, a fost audiat, din nou, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, ca martor denunțător în dosarul Alinei Bica, au declarat pentru România liberă surse demne de încredere.

Omul de afaceri a declarat, la ieşirea de la DNA, că a "discutat despre avionul care mi-a dispărut". La începutul lunii Tender a declarat tot după o înfăţişare la DNA că a depus o reclamaţie cu privire la furtul unui avion. „E o reclamaţie de-a mea cu privire la furtul unui avion şi am fost să continuăm discuţia referitoare la acest aspect. Sunt în calitate de reclamant, mi s-a furat un avion în urmă cu câţiva ani, am făcut un denunţ penal şi am venit să continuăm investigaţiile întrucât vreau avionul sau banii”, a declarat Tender la ieşirea de la DNA.

Întrebat despre posibilul hoţ al avionului, Tender a spus: „Mi l-a luat vânzătorul american. Vânzătorul care mi l-a vândut, având piloţii lui, l-a luat înapoi şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. Sub pretextul că-l duce la reparat, la o verificare tehnică, mi l-a luat înapoi".

Citeşte şi: BOMBĂ! Ovidiu Tender a vândut o firmă la cererea soţului Alinei Bica. Banii au venit din RUSIA!!


Tender a fost chemat şi săptămâna trecută la la DNA, pentru a da declaraţii, atât în dosarul în care a făcut un denunţ împotriva Alinei Bica, cât şi în cazul plângerii sale vizând faptul că ar fi fost înşelat la cumpărarea unui avion.

Ovidiu Tender a denunţat-o,  pe 28 ianuarie,  Pe Alina Bica la DNA. În denunţul său, omul de afaceri a declarat  că a fost nevoit să-l angajeze consilier pe Florin Mihăilescu, fost poliţist, care îi era consilier Alinei Bica, pentru a avea şansa unei susţineri din partea fostei şefe a DIICOT în soluţionarea în interesul său a dosarului Carom.

Astfel, el i-a oferit lui Florin Mihăilescu salariu şi alte avantaje solicitate.

Totodată, a arătat Tender în denunţ, la solicitarea lui Mihăilescu şi a soţului Alinei Bica, a înstrăinat pachetul majoritar de la UPRUC CTR SA din Făgăraş, preţul cesiunii impus fiind de 3,2 milioane euro, din care suma de 1 milion de euro trebuia să fie în cash, nefiind înregistrată în contabilitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ