OVIDIU TENDER, mesaj de după GRATII: Azi îmi este cel mai rău

| 16 iun, 21:00

Ovidiu Tender, închis 12 ani şi 7 luni în dosarul RAFO-CAROM, a scris pentru prima oară din spatele gratiilor. Scrisoarea a apărut pe contul său de Facebook, iar textul a fost introdus de unul dintre cei doi copii.

"Sunt deja arestat de 8 zile. Astazi imi este de fapt,cel mai greu... Baiatul meu,cel mai mic face 6 ani. Ma gandesc la toate aniversarile de pana acum si incerc sa-mi dau suportul fizic si psihic ca ei sa poata merge mai departe. Stiu ca de obicei oamenii bogati sunt crezuti vinovati oricum! Astazi sunt si eu unul dintre cei multi care au avut incredere in justitie. Si tocmai pentru ca m-am crezut nevinovat nu am fugit si nu m-am sustras nici o clipa. Ii multumesc lui Dumnezeu, ca cei trei baieti ai mei au inteles si vor merge mai departe. Multumesc si nenumaratelor mesaje pe care le-a primit familia mea in ultimele zile si sper ca cei 5300 de angajati sa-si poata gasi un loc de munca. Am scris eu Teo, azi fiind prima zi in care am putut vorbi cu tata", a scris Ovidiu Tender pe contul său de Facebook.

Ovidiu Tender a fost condamnat definitiv luni de judecătorii de la Curtea de Apel București la 12 ani și șapte luni închisoare în dosarul RAFO-CAROM. În dosar, Ovidiu Tender a fost trimis în judecată pentru înșelăciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei, în formă calificată și continuată, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 07:38
Andrei Pop
s-a "crezut "nevinovat..
a inceput s-o toarne pe Bica,dupa ani si ani
copilul este bagat la inaintare
la fel si angajatii
jenant

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ