PACTUL pe care Dinu Patriciu l-a făcut cu cele două fiice. Condiţia impusă pentru a moşteni averea

| 19 aug, 2014

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit, marti, 19 august 2014, intr-un spital din Londra, la varsta de 64 de ani. Fiind bolnav si trecand printr-un transplant de ficat, afaceristul a fost parasit si de sotie.

Dinu Patriciu facea aceasta declarati in urma cu aproape 9 ani, pe vremea cand candida la postul de primar general al Capitalei. Toata viata a incercat sa separe afacerile de viata personala si uneori a reusit.

Alteori divorturile l-au lasat cu conturile mult mai goale. In urma cu aproape 22 de ani, s-a despartit de prima sotie, Sabina, cea care ii daruise doua fete: pe Maria, acum in varsta de 27 de ani, si pe Ana, de 31 de ani. A ramas totusi aproape de ele, chiar daca s-au mutat cu mama lor in Canada si a incercat mereu sa le invete sa se descurce singure.

Dinu Patriciu a avut grija ca fetele lui sa invete la cele mai bune scoli din Europa. Ana a terminat universitatea in Elvetia, iar pe Maria a trimis-o la studii in Paris. Chiar daca a avut grija sa nu le lipseasca nimic, ar fi facut cu ele si un pact

Dinu Patriciu: "Le-am invatat sa-si traiasca propria viata si am un contract cu ele: daca la 30 de ani nu castiga fiecare cate 150.000 $ pe an, prin propriile puteri, nu mostenesc nimic. Totul va ramane unei fundatii!"

Faptul ca banii nu erau pe primul loc in sufletul lui Patriciu e confirmat si de unul din cei mai apropiati membrii ai familiei.

Citeşte şi: Presa internaţională despre moartea lui Dinu Patriciu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ