Valeriu Zgonea, mesaj emoţionant despre Dinu Patriciu

| 20 aug, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, îşi exprimă 'adâncul regret' pentru dispariţia prematură a lui Dinu Patriciu, afirmând că acesta s-a numărat printre oamenii care au readus PNL pe eşichierul politic şi au marcat viaţa politică din România postdecembristă.

'Contributor remarcabil la promovarea liberalismului autentic în România, arhitect talentat, figură proeminentă a mediului de afaceri românesc, a avut o activitate bogată şi în sfera socială, mii de tineri fiind sprijiniţi de Fundaţia Dinu Patriciu. Suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe tuturor celor apropiaţi. Dumnezeu să îl odihnească!', precizează Zgonea, într-un comunicat de presă.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit marţi, la Londra, la vârsta de 64 de ani, în urma unei infecţii pulmonare pentru care fusese spitalizat în ultimele zile. În decembrie 2012 fusese supus unui transplant de ficat.

CITESTE SI PACTUL pe care Dinu Patriciu l-a făcut cu cele două fiice. Condiţia impusă pentru a moşteni averea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ