Paleologu, despre excludere: Din suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii PNL

| 09 iun, 11:34

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune că excluderea sa din partid face parte ''din suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii liberale'', punctând că "autorii dezastrului" de la alegerile din Capitală rămân în funcţii.

"Din suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi şi excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întâmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor şi derapajelor, care poate opri hemoragia şi degringolada partidului în Bucureşti. Singurul, totodată, care e pe bune liberal şi are în genealogia sa o droaie de fruntaşi liberali - miniştri, primari, deputaţi şi senatori - încă de la fondarea partidului în 1875", a scris Paleologu, joi, pe Facebook. 

El îi acuză pe Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cristian Buşoi, Teodor Atanasiu şi Cezar Preda că au dat Bucureştiul pe mâna PSD. 

"Autorii dezastrului din Capitală rămân toţi în funcţie: Gorghiu, Blaga, Buşoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureştiul pe mâna PSD-ului. Şi vor duce PNL-ul sub 8% în Bucureşti, cu consecinţe evidente pentru rezultatele din tot restul ţării", consideră Paleologu. 

Deputatul PNL Cezar Preda a cerut, miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu şi a senatorului Cristian Bodea. 

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că în acest caz vor fi respectate procedurile statutare.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ