Papa Francisc nu folosește serviciul de mesagerie WhatsApp, potrivit Vaticanului

| 14 dec, 11:50

Purtătorul de cuvânt de presă al Vaticanului, Greg Burke, a declarat miercuri că papa Francisc nu folosește niciun serviciu de mesagerie și nici nu trimite binecuvântări pe WhatsApp, după o știre privind lansarea unei aplicații care permite conexiunea cu Suveranul Pontif, relatează EFE.

"Este fals că Sfântul părinte ar utiliza mesageria WhatsApp. Nu trimite mesaje și nici binecuvântări prin această aplicație", a explicat Burke pe contul său de Twitter.

Dezmințirea intervine după ce marți Fundația argentiniană 'Papa Francisco' a prezentat o aplicație, potrivit căreia credincioșii pot angaja o discuție simulată cu papa și primi "binecuvântările sale" și conținut multimedia în orice moment.

Răspunsurile sunt generate de un program informatic, prin urmare în fața unei informații ce s-ar putea dovedi înșelătoare, biroul de presă al Vaticanului a ținut să sublinieze că nici Sfântul Scaun și nici papa Francisc nu au vreo legătură cu această inițiativă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ