Părinții responsabili cumpără suzete Bibs, din materiale naturale, de la Little Prints

| 30 oct, 19:18

Venirea pe lume a unui copil este un lucru minunat, la fel și creșterea lui. Sigur, părinții își vor dori să îi ofere printre cele mai bune condiții, de la haine și până la hrană. Nenumărate alte accesorii, printre care și suzetele, sunt pe lista de cumpărături. Însă, calitatea acestora trebuie să fie impecabilă, pentru a nu irita pielea sensibilă a bebelușului. Totul contează, inclusiv mărimea adecvată.

Suzete din materiale naturale și neiritante se găsesc la magazinul online Little Prints, la fel și restul produselor pentru bebeluși și copii.

Suzete de la firma Bibs, calitate la cote înalte

Nu doar părinții experimentați, ci și cei care se pregătesc să devină părinți, știu cât este de important ca tot ce vine în contact cu bebelușul să fie din materiale naturale, pe cât posibil. Astfel, îmbrăcămintea, lenjeria de pat, jucăriile sunt alese cu grijă de la magazine specializate.

Suzetele adecvate sunt, desigur, acelea care au în compoziție un material natural și o formă anatomică. În felul acesta, bebelușul se va calma imediat ce o va primi. Pentru cei care caută calitate, pot găsi suzete Bibs disponibile la Little Prints printre multe alte produse indispensabile.

Suzetele Bibs poartă cu ele garanția calității și, mai mult decât atât, se găsesc ordonate pe mărimi, pentru a putea fi comandate mai ușor. Culorile pastel atrag în mod plăcut privirea, iar suzetele pot fi cumpărate și în seturi de câte două.

Un obiect util și un cadou deosebit

Cu excepția faptului că suzetele sunt un element care nu poate lipsi din garderoba bebelușului, acestea pot constitui un cadou inedit în orice împrejurare. De exemplu, suzetele Bibs comercializate de Little Prints pot fi comandate direct de pe site, cu ajutorul unui cont gratuit.

Ele vin în mai multe modele dar și mărimi, adecvate între 0-6 luni sau peste șase luni de asemenea. Se pot cumpăra în seturi de câte două sau chiar patru suzete. Culorile folosite sunt cele pastel, calde și liniștitoare: verde, bej, bleu sau roz. Materialul din care sunt confecționate este latexul natural. Acesta este ușor de acceptat de către bebeluș, dar își mărește volumul pe măsură ce este folosit. De aceea, este recomandată schimbarea suzetei la timp, din motive de siguranță, dar și de igienă.

Se recomandă de asemenea suzetele care au inel fosforescent, pentru a putea fi găsite mai ușor pe timp de noapte.

Accesorii utile, dar și alte produse necesare, doar la Little Prints

Nu doar suzete, ci și alte accesorii eficiente se pot achiziționa de la magazinul online Little Prints. Astfel, o cutie multifuncțională pentru suzete poate avea și alt rol, având în vedere cât de practică este.

Jucăriile pentru dentiție, dar și seturile pentru diversificare, la fel ca tacâmurile speciale pentru bebeluși, însoțite de căni și pahare speciale tot de aici se pot procura.  Îmbrăcăminte din materiale naturale, care lasă pielea să respire, dar și lenjerie adecvată pentru camera bebelușului, toate acestea se găsesc doar la Little Prints la prețuri speciale.

Mai multe informații despre produse sunt pe site-ul oficial Littleprints.ro.

Contact: [email protected]

 

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ