Parlamentul și Guvernul, ambele controlate de PSD, se întrec în reglementarea Uber, Bolt și Clever

| 25 iun, 18:14

Deputații din comisiile de transporturi, industrii, IT, juridică şi buget au adoptat marți un raport de admitere proiectului de lege privind activităţile de transport alternativ cu un vehicul cu conducător auto “VTS”, prin care se reglementeză activitatea Uber, Clever și Bolt.

Inițiativa legislativă preia cu mici modificări proiectul de ordonanță de urgență pus în dezbatere de către Ministerul Transporturilor, pe care premierul Viorica Dăncilă a anunțat că îl da adopta tot astăzi.

Practic, într-o singură zi s-a ajuns ca aceleași reglementări să fie aprobate de două instituții diferite: Parlament și Guvern, ambele controlate de PSD. Cum s-a ajuns aici? Săptămâna trecută președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, amenința Guvernul că, dacă nu se grăbește cu reglementarea aplicațiilor de transport alternativ, va prelua problema la Parlament, lucru pe care l-a și făcut.

Raportul de adoptare a proiectului de lege a fost aprobat cu unanimitate de voturi în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților. La finalul ședinței, preşedintele Comisiei de transporturi, Lucian Bode (PNL), solicitat Guvernului să nu adopte ordonanța de urgență cu aceleași prevederi.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ