Partid mic, SPERANŢE MARI! Ce aşteptări uluitoare are partidul lui Tăriceanu

| 23 mar, 16:58

Preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR) Maramureş, Emil Marinescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că până la sfâşitul anului filiala ar putea ajunge la 5.000 de membri, iar la alegerile locale din 2016 liberal-reformatorii vor să obţină între 10-15%, transmite Agerpres.

"Scopul nostru pe durata acestui an este să avem organizaţii în majoritatea localităţilor rurale şi urbane din judeţul Maramureş, iar la alegerile locale să atingem un procent între 10-15%. Personal, consider că acest procent se poate obţine printr-o muncă susţinută, mai ales că avem foarte mulţi tineri implicaţi pentru prima dată în politică şi acest ţel se poate atinge. Deocamdată, ne concentrăm să mărim numărul de membri şi să avem reprezentanţi în toate unităţile administrative", a spus liderul liberal-reformator, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ).

El a admis că o fuziune cu Partidul Conservator ar putea duce la dispariţia formaţiunii conservatoare.

"Fuziunea preconizată să aibă loc în acest an cu Partidul Conservator cu siguranţă va duce la dispariţia sintagmei 'conservator', fiind agreată denumirea liberală, care ar avea mai multă aderenţă spre electorat", a afirmat Emil Marinescu.

În municipiul Baia Mare, PLR are peste 700 de membri, iar la nivel judeţean peste o mie de membri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ