Pârvulescu: Parlamentarii n-au prea contribuit la fondurile Forumului Constituţional

| 28 mai, 2013

Preşedintele Forumului constituţional, Cristian Pârvulescu, a declarat, marţi, că suma cu care forumul şi-a desfăşurat activitatea depăşeşte 50.000 de euro, el arătând că parlamentarii nu au prea contribuit la strângerea acestor fonduri, în condiţiile în care 10 aleşi au trimis câte 100 de lei.

"Dacă mă întrebaţi cât am reuşit până la urmă să strâgem, eu cred că ajungem undeva la aproape 40.000 de euro, pentru a finanţa diferite activităţi ale forumului. Dacă mă întrebaţi dacă parlamentarii, aşa cum i-am rugat printr-o scrisoare, ne-au transmis cumva o sumă minimă pentru a spirjini forumul, răspunsul este mai degrabă 'Nu'. Din calculele noastre, nu sunt prea mulţi, sub 10, cei care au trimis, e vorba de sumele de 100 de lei pe care le speram din partea parlamentarilor", a spus Pârvulescu.

El a revenit ulterior asupra sumei de 40.000 de euro, precizând că, în condiţiile în care partenerii forumului au închiriat spaţii, atunci, în realitate, suma mobilizată direct sau indirect depăşeşte 50.000 de euro.

Pârvulescu a spus că unii dintre participanţii sau membrii Forumului au contribuit personal cu sume de bani.
"Costurile au fost mai mari decât banii pe care i-am avut, aşa că unii dintre noi am contribuit personal. Poate la un moment dat o să recuperăm o parte din cheltuieli", a spus Pârvulescu.

El a arătat că banii au venit în principal de la sponsori ca EximBank, arătând că au existat şi multe acţiuni finanţate de fundaţia Friedrich Ebert, ambasada Canadei, a Italiei sau a Norvegiei, care a finanţat întâlnirea cu Comisia de la Veneţia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 02:45
OmFouFu
dapoxetine holland and barrett uk
ECF Volume Contracted Diuretic and Diuretic Like Etiologies emla cream and priligy tabllets

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ