PASAJUL de la PIAŢA PRESEI i-a fost fatal: firma care a realizat proiectul a intrat în insolvenţă

| 17 aug, 14:00

Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea de intrare în insolvenţă a firmei Apolodor Com Impex, deţinută de omul de afaceri Radu Octavian Ouatu. Apolodor Com este compania care a realizat pasajul de la Piaţa Presei Libere.

Apolodor şi-a cerut insolvenţa pe 23 iulie, iar Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea pe 6 august. Totodată, la dosarul de insolvenţă al Apolodor este conexată şi cererea unei alte firme, care are de recuperat bani - Tomis Divers Construct.

Anul trecut, Apolodor a avut o cifră de afaceri de 25,6 milioane de euro, în scădere cu aproape 20% faţă de anul anterior. Chiar şi-aşa, firma a reuşit să treacă pe profit, potriit Economica.net. Apolodor avea anul trecut datorii de 28,1 milioane de euro.

Omul de afaceri Radu Octavian Ouatu a ocupat locul 255 în ultima ediţie a Top 300 Capital cu o avere estimată la 18-20 de milioane de euro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ