Pasajul pietonal de la Piața Presei a fost deschis degeaba

| 12 iun, 13:43

Pasajul pietonal de la Piața Presei a fost deschis, însă oamenii nu-l folosesc pentru că trecerea de pietoni nu a fost desființată așa cum se anunțase inițial.

Printr-un comunicat de presă, Primăria Capitalei anunţa că, începând cu data de zece iunie, de la ora 00, trecerea de pietoni de la intersecţia Şoselei Kiseleff cu Bulevardul Expoziţiei se desfiinţează, iar bucureştenii vor circula numai prin noul pasaj subteran.

Spre nemulțumirea șoferilor, trecerea de pietoni nu a fost desființată. Pe de altă parte, pasajul nu este dotat cu rampă pentru oameni cu handicap.

În ceea ce privește pasajul rutier, acesta este aproape gata, după ce inaugurarea a fost amânată de trei ori. Autorităţile promiteau iniţial că îl vor inaugura în luna decembrie a anului trecut. Apoi au înaintat alte două termene, dar niciunul nu a fost respectat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ