Pasajul Unirii a fost inundat. Circulaţia a fost deviată peste o oră şi jumătate

| 20 iun, 2014

Pasajul Unirii a fost inundat în urma furtunii de vineri seară din Capitală, circulaţia fiind deviată timp de peste o oră şi jumătate, în care echipele Apa Nova au evacuat apa.

Circulaţia prin Pasajul Unirii din Capitală, unde s-au produs acumulări de apă în urma furtunii de vineri seară, a fost reluată, după ce echipele Apa Nova au remediat situaţia, a declarat Diana Sarca, reprezentanta Brigăzii Rutiere.

Tot în urma furtunii, s-au mai produs acumulări de apă pe strada Lânăriei şi Calea Şerban Vodă, din cauza unor refulări de canale, iar la intersecţia Calea Dorobanţi - Şoseaua Ştefan cel Mare a fost întreruptă funcţionarea semaforului din cauza lipsei de tensiune.

Municipiul Bucureşti a fost sub cod galben de furtună în intervalul 18.35 - 19.30, semnalându-se descărcări electrice, intensificari ale vântului, averse de ploaie putând cumula 10 - 15 l/mp, grindină de mici dimensiuni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ