Patriarhia dă bani sinistraţilor din Teleorman. Despre ce sumă este vorba

| 15 mai, 2014

În urma inundaţiilor din zilele Sfintelor Paşti 2014, care au afectat 19 localităţi ale judeţului Teleorman, Episcopia Alexandriei şi Teleormanului a ajutat din fonduri proprii şi cu sprijinul financiar al eparhiilor Patriarhiei Române cele aproape 500 de familii sinistrate oferind în total suma de 250 000 lei.

Imediat după revărsarea apelor, cu sprijinul financiar al Arhiepiscopiei Bucureştilor în valoare de 25 000 lei, Episcopia Alexandriei şi Teleormanului a acordat familiilor afectate un ajutor de urgenţă constând în alimente de strictă necesitate (ulei, zahăr, făină, orez, conserve etc.) şi apă plată. În perioada următoare, alte eparhii ale Patriarhiei Române, la apelul acesteia, au virat bani în contul Episcopiei Alexandriei şi Teleormanului care au fost folosiţi pentru achiziţionarea de materiale de construcţii. Acestea au fost distribuite prin intermediul preoţilor din localităţile inundate familiilor cu locuinţe şi anexe gospodăreşti afectate de viituri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ